Få rätt hjälp med WordPress hemsida

Webbshop, blogg eller hemsida, vi hjälper er. Vi är en webbyrå i Göteborg som är experter på hemsidor i WordPress och erbjuder support, utveckling, design mm till alla typer av företag. Vi finns i centrala Göteborg.

Vi designar hemsidor i WordPress som fungerar lika bra på datorn som i mobilen. Vi tar fram en fulländad WordPress hemsida med en personlig design som passar ditt företags profil, och självklart lägger vi stor vikt på att optimera sidan för Google. De hemsidor vi bygger är oerhört enkla för kunden att uppdatera och vi finns alltid här vid frågor.

Enkelt för er att uppdatera
De hemsidor vi bygger är oerhört enkla för er att uppdatera. Sätt markören i texten och skriv, dra och släpp bilder, tryck på soptunnan för att kassta innehåll.. vi visar er gärna hur enkelt det är, du kommer att bli imponerad!

SEO / Sökoptimering
Vi arbetar mycket med SEO / sökmotoroptimering och lägger stor vikt i detta när vi bygger hemsidor åt våra kunder. Vi för en dialog om vad kunden vill synas på och om hur vi ska uppnå detta. Då vi kommer att fortsätta ha kontakt även efter att hemsidan är klar så kan vi ha uppföljning av sökmotoroptimeringen och finjustera den om det behövs.

12 + 8 =