Så hjälper vi Althea Care med digital marknadsföring

Althea Care är en klinik för ADHD utredning i Köpenhamn. De är en specialistvårdsmottagning för psykisk hälsa med särskild kompetens för ADHD och autism hos barn och vuxna. De erbjuder neuropsykiatriska utredningar på plats i Köpenhamn.

En ADHD och autism klinik med svensk kvalitet och svensktalande personal i Köpenhamn
Althea Care är en psykiatrisk klinik i Köpenhamn som erbjuder omfattande neuropsykiatriska utredningar speciellt inriktade på ADHD och autism. I vården hos Althea Care ingår alltid en kartläggning av kognitiva funktioner samt psykiatrisk samsjuklighet. De vänder oss till både barn och vuxna svenska medborgare och följer noggrant svenska riktlinjer i våra bedömningar.

Deras engagerade team av erfarna legitimerade psykologer och specialistläkare använder sig av semi-strukturerade intervjuer, psykologiska tester och insamling av bakgrundsinformation för att ge en fullständig och korrekt diagnos.

Althea Care hjälper även till med finansieringsmöjligheter enligt EU:s regler, och våra kontaktpersoner stöttar dig genom hela processen. För den som söker en grundlig och stödjande ADHD-utredning är Althea Care i Köpenhamn det självklara valet.

ADHD utredning Köpenhamn

Behöver du en professionell ADHD utredning i Köpenhamn? Althea Care, den framstående ADHD-kliniken står redo att bistå med neuropsykiatrisk utredning Köpenhamn.
De specialiserar oss på detaljerade neuropsykiatriska bedömningar, med särskilt fokus på ADHD utredning, riktade till svenska medborgare av alla åldrar. Med respekt för svenska medicinska normer och praxis levererar deras kunniga team av psykologer och läkarspecialister genomtänkta utredningar baserade på semi-strukturerade intervjuer, psykologiska tester och en djupgående insamling av patientens bakgrund.

 

Få hjälp med din hemsida!

Har du en hemsida som inte genererar tillräckligt med trafik eller leads?
Låt oss hjälpa dig att ta den till nästa nivå.

Flera intressanta inlägg

Få hjälp med din webbsida

Låt oss ta ett förutsättningslöst möte.