Swish växer som betaltjänst för e-butiker

Swish växer snabbt och alltfler e-butiker implementerar det som ett självklart alternativ. Enligt webbsidan www.getswish.se är det över 5,2 millioner som använder tjänsten och bara senaste månaden är det närmare 80.000 som har anslutit sig till Swish. 

Många av de e-butiksägarna vi stöter på eller hjälper använder Swish som en av sina primära betallösningar för privatkunder. Många kunder vill inte lämna sina kortuppgifter på nätet och väljer därför alternativa lösningar när dessa finns tillgängliga. Swish gör det enkelt att betala och ta emot betalningar och har snabbt blivit ett populärt alternativ.

Fördelar med Swish
Med Swish för handel får du en betallösning som fungerar både i webbutik och app. Allt din kund behöver är sin mobiltelefon och Swish-appen. Andra fördelar är att pengarna kommer in på ditt konto direkt — alla transaktioner sker i realtid — säkert med Mobilt BankID som signering. Du kan göra återbetalning på hela eller delar av beloppet vid retur och reklamationer. När kunden väljer att betala med Swish öppnar kunden sin Swish-app och får köpbelopp och namnet på företaget förifyllt. Köpet signeras med Mobilt BankID. Så fort din kunds betalning är genomförd får företaget en bekräftelse och du kan skicka iväg kundens varor direkt.

Utdrag från https://www.getswish.se/content/uploads/2015/06/20170125_Kommuniké_Swish_för_handel.pdf

Swish för handel i full drift 30 januari
Från och med måndag 30 januari är Swish för handel i full drift igen. ”Efter en lyckad pilotperiod välkomnar vi alla befintliga kunder som inte kunnat använda tjänsten sedan maj 2016 och vi hälsar samtidigt nya handlare välkomna att ansluta sig till tjänsten” säger Anna-Lena Wretman, vd för Getswish AB. ”Vi beklagar att uppehållet har varat så länge men vi behövde tiden för att bygga om och göra rätt i de delar som vi hade problem med. Nu ser vi framåt och fortsätter utvecklingen av Swish för att tjänsten ska fungera i er situationer och tillfällen” fortsätter Anna- Lena Wretman.
Swish är ett populärt betalsätt och växer med cirka 100 000 nya privatanvändare varje månad. Drygt 5,2 miljoner privatkunder använder Swish och antalet betalningar ökar hela tiden. Getswish och driftpartnern Bankgirot jobbar kontinuerligt med utvecklingen av tjänsten för att kunna hantera den ständigt ökande användningen av Swish.

Få hjälp med din hemsida!

Har du en hemsida som inte genererar tillräckligt med trafik eller leads?
Låt oss hjälpa dig att ta den till nästa nivå.

Flera intressanta inlägg

Få hjälp med din webbsida

Låt oss ta ett förutsättningslöst möte.