Pomi-T.se

-Ett kosttillskott – full av nyttiga polyfenoler

Pomi-T består endast av rena, noga utvalda och kontrollerade ingredienser.

Här kan ni läsa en studie om polyfenolers verkar – en artikel från Tandvårdsskadeförbundets webb

En kapsel Pomi-T innehåller:

Broccolipulver (Brassica oleracea 150 mg) per kapsel
Gurkmejapulver (Curcuma longa 150 mg) per kapsel
Granatäpple (Punica granatum 150 mg) per kapsel
Extrakt av grönt te 5:1 (Camellia sinensis 30 mg, motsvarar150 mg) per kapsel
Gelatinkapsel – tillverkad enligt Kosher och Halal

Rekommenderat intag

Pomi-T ® är inte ett läkemedel så det finns ingen bestämd dosering. Pomi-T är avsedd att tas som en del av en sund och balanserad kost. Den dagliga dosen beror därför på vad annat du äter en viss dag. Till exempel en dag med en bra kost med rikligt med mörkgröna grönsaker, bär, frukt och te kan du ta en kapsel. Och en dag med ensidigare kost kan du säkra ditt intag av nyttiga polyfenoler genom att ta 2-3 kapslar av Pomi-T. Män som deltog i Pomi-T studien tog två kapslar om dagen

Kontrollerade tillverkare

Pomi-T ® tillverkas i Italien av Labomar srl. Produktionen är ISO9K certifierad. Pomi-T består endast av ingredienser som har kontrolleras för äkthet och renhet. Tillverkarna av Pomi- är kontrollerade och godkända av myndigheterna i EU samt av Food and Drug Agency i USA. Till skillnad från många andra tillverkare av kosttillskott använder tillverkarna av Pomi-T endast fullt kontrollerade, kvalitetssäkrade ingredienser och utför egna laboratorieanalyser av varje ingrediens för att säkerställa att dessa är rena och fria från föroreningar.

Pomi-T är inte ett läkemedel

Trots att Pomi-T har utvärderats kliniskt i en dubbelblind, randomiserad, myndighetskontrollerad och godkänd placebostudie så är Pomi-T inte är ett läkemedel. Pomi-T är idag klassat som kosttillskott.

www.Pomi-T.se

Få hjälp med din webbsida

Låt oss ta ett förutsättningslöst möte.