NETconnection

NETconnection levererar bekymmersfria lösningar inom IT & Webb

NETconnection erbjuder heltäckande lösningar inom IT & Web. Vi är en leverantörsoberoende partner med lång och gedigen erfarenhet av IT-branschen. Med oss som partner garanteras du bekymmersfritt IT och personlig service.

Erfarna IT-konsulter

Vi tillhandahåller erfarna och certifierade IT-konsulter inom bl. a Microsofts och Novells produkter. Dessutom besitter vi hög kompetens inom en rad andra områden som Unix/Linux, Citrix, Exchange, WatchGuard etc.

Personlig partner

Vi eftersträvar alltid en personlig kontakt. Som din personliga IT-partner lägger vi stort fokus på att optimera och effektivisera ditt företags IT-infrastruktur och skapa en bekymmersfri IT-miljö.

Utmärkt support

Tillgänglighet och utomordentlig support har alltid varit vår styrka. Att finnas tillhands när du behöver oss. Det är en av de främsta anledningarna till att våra kunder stannar hos oss.
Produkter & tjänster

En bekymmersfri IT-miljö kräver att hårdvaran och mjukvaran samspelar på bästa möjliga sätt. Vi på NETconnection hjälper dig att hitta den mest optimala lösningen för ditt företag. För att uppnå ”Bekymmersfri IT” erbjuder vi dessa fyra grundläggande byggstenar:

Få hjälp med din webbsida

Låt oss ta ett förutsättningslöst möte.