Digital marknadsförings byrå i Göteborg

Vi hjälper ditt företag att använda digitala kanaler för att nå ut till er målgrupp, skapa varumärkesmedvetenhet, driva trafik till er webbplats eller webbshop och öka försäljningen. 

Vår expertis inom digital marknadsföring

Tjänster inom digital marknadsföring är viktiga för att företag ska kunna nå ut till en bredare publik och öka sin synlighet online. Webbaktuell är en digital marknadsföringsbyrå som hjälper er att driva en effektiv digital marknadsföringsstrategi, anpassad efter ert företagets mål och behov. 

Sökmotoroptimering (SEO)

Detta handlar om att optimera en webbplats för att rangordnas högt i sökmotorresultaten, vilket kan öka organisk trafik till webbplatsen.

Sociala medier-marknadsföring

Det handlar om att använda sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, YouTube, Twitter m.fl. för att nå ut till en målgrupp, öka varumärkesmedvetenhet och öka försäljningen.

Sökmotormarknadsföring (SEM)

Det inkluderar att använda betalda annonser för att visa upp en webbplats i sökmotorresultaten och locka trafik till webbplatsen.

Video-marknadsföring

Det handlar om att använda videoinnehåll för att nå ut till en målgrupp och öka varumärkesmedvetenhet.

Tjänster inom digital marknadsföring

Webbaktuell erbjuder också digital marknadsföring som en tjänst för att hjälpa företag och organisationer att förbättra sin online-närvaro och öka sin synlighet på nätet.

Våra digitala marknadsföringstjänster omfattar sökmotoroptimering (SEO), sökmotorannonsering (SEA), sociala medier-marknadsföring och e-postmarknadsföring.

Genom SEO-arbetet hjälper Webbaktuell företag att öka sin organiska synlighet på sökmotorer som Google genom att förbättra webbplatsens innehåll, struktur och tekniska prestanda.

Med SEA-tjänsterna kan vi skapa och hantera reklamkampanjer på sökmotorer som Google för att öka företagets synlighet och räckvidd.

Sociala medier-marknadsföring hjälper företag att engagera sin målgrupp och bygga varumärkesmedvetenhet genom att skapa och hantera sociala mediekonton och annonser. 

E-postmarknadsföring innebär att skapa och skicka ut e-postkampanjer till kunder och potentiella kunder för att öka konverteringar och bygga relationer.

 

Webbaktuell har en högkompetent digital marknadsföringsteam som har en gedigen erfarenhet inom branschen och håller sig uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom digital marknadsföring. Vi arbetar nära med kunderna för att skapa skräddarsydda strategier som passar deras behov och mål.

Sammanfattningsvis, genom att välja Webbaktuell som din digitala marknadsföringspartner kan du vara säker på att du får en professionell och pålitlig service som kan hjälpa dig att förbättra din online-närvaro och nå dina affärsmål. 

Redo för nästa steg?

Låt oss ta ett förutsättningslöst möte.

Våra tjänster

Webbutveckling

Webbutveckling är en grundsten i att skapa en stark digital närvaro. Det handlar om att utveckla webbplatser och webbapplikationer som är användarvänliga och engagerande för besökarna. Läs mer om våra tjänster inom webbutveckling.

Webbdesign

Webbdesign handlar om att skapa visuell representation av en webbplats eller webbapplikation. Det innebär bl.a. att välja typsnitt, färger, bilder och andra designelement påverkar användarens upplevelse av webbplatsen. Läs mer om våra tjänster inom webbdesign.

Digital marknadsföring

Tjänster inom digital marknadsföring handlar om att använda digitala kanaler för att nå ut till en målgrupp, skapa varumärkesmedvetenhet, driva trafik till en webbplats eller webbshop och öka försäljningen. Läs mer om våra tjänster inom digital marknadsföring.

AI - Artificiell intelligens

Artificiell intelligens (AI) är en växande trend online och används alltmer för att automatisera och effektivisera företagets digitala processer t.ex. kommunikation, innehållsproduktion, datainsamling mm. Läs mer om våra tjänster inom AI.

Blogg & nyheter

Smått och gott vi finner intressant och värt att dela.